Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться | Главная | Новости | Книги | Вакансии | Выставки в Украине | Новости страхования |

Банковские новости Украины

Новые назначения, кадровые перестановки

Фінал VІ Всеукраїнської студентської олімпіади на приз UniCredit Group

У Києві відбувся фінал VІ Всеукраїнської студентської олімпіади на приз UniCredit Group, ініціатором якої виступив Укрсоцбанк. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на Департамент персоналу.

Основною ідеєю заходу є допомога талановитій студентській молоді у виявленні та розвитку своїх здібностей, створення сприятливих умов для професійної реалізації.

Цього року в Олімпіаді взяли участь 946 студентів з понад шістдесяти вищих навчальних закладів України. До фіналу потрапили 15 студентів, які продемонстрували у першому турі Олімпіади найкращі показники знань та освіченості в банківській справі.

Переможцями Олімпіади стали Марина Гіренко з Київського торгівельно-економічного університету, Анна Лучанінова з Української академії банківської справи Національного банку України (м. Суми) та Олексій Тугаєв з Одеського державного економічного університету.

Усі фіналісти були нагороджені золотими зливками, платіжними картками Укрсоцбанку та сертифікатами переможців першого туру. Переможці фінальних змагань отримали ще й грошові премії: І місце – 6000 грн., ІІ місце – 4000 грн., ІІІ місце – 2000 грн.

До складу журі увійшли фінансовий директор Укрсоцбанку Гаральд Вертнег (голова журі), начальник Департаменту персоналу Марко Беріні, директор Управління з персоналу UniCredit Bank Анна Кузнєцова, директор Центру казначейства та інституційного бізнесу Укрсоцбанку Сергій Маноха, керуючий Одеської обласної філії Укрсоцбанку Ігор Клименко та інші топ-менеджери Укрсоцбанку.

Учасники фіналу мали представити на розгляд журі доповідь, присвячену роботі банку в кризових умовах, спробувати себе в ролі менеджера по роботі з клієнтами та взяти участь в умовному кредитному комітеті банку.

«Я був вражений рівнем підготовки українських студентів. Їхні виступи навіть перевершили мої очікування. – сказав голова журі Гаральд Вертнег. – Мета цього заходу — залучити найпрофесійніших людей країни до роботи в нашій Групі в цілому, та в Укрсоцбанку, зокрема. Люди – це основа нашого бізнесу, тому інвестиції в персонал залишаються пріоритетом для Групи”.

Олімпіада, яку Укрсоцбанк проводить вже вшосте, відповідає стратегії UniCredit Group – забезпечувати стійкий розвиток у високо конкурентних умовах ринку банківських послуг. «Щоб бути кращими за конкурентів, нам треба залучати в Групу якнайбільше талановитих людей. Сьогодні ми побачили їх навіть більше, ніж сподівалися. Сподіваюся, всі студенти-фіналісти скористаються можливістю працевлаштування в Укрсоцбанку. До того ж, талановита молодь у Групі має перспективу роботи на міжнародному рівні, адже ми пропонуємо спробувати себе на різних посадах у банках Групи, які працюють у різних країнах Європи. Так наші працівники краще знайомляться зі специфікою міжнародного банківського бізнесу” – розповів начальник Департаменту персоналу Марко Беріні.

Звісно, найбільше задоволена участю в Олімпіаді її головна переможниця  – Марина Гіренко: «Можна сказати, що сьогодні я отримала унікальний досвід. Усі завдання олімпіади були направлені на вирішення суто практичних завдань. Зараз  студенти, які вивчають банківську справу, мають дуже мало практичного досвіду, бо навчання у вузах направлено на теорію».

Укрсоцбанк ще раз вітає переможців та нагадує, що всі фіналісти студентської олімпіади мають можливість працевлаштуватися в банку.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Новости страховых компаний Украины

Пресс-релизы. Бизнес/Финансы

Банковские новости Украины

Финансовый навигатор