Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться | Главная | Новости | Книги | Вакансии | Выставки в Украине | Новости страхования |

Банковские новости Украины

Новые назначения, кадровые перестановки

Укрсоцбанк традиційно виступив спонсором проведення найпрестижнішої в Україні вітрильної регати - Кубку Вадима Гетьмана

Укрсоцбанк традиційно виступив спонсором проведення найпрестижнішої в Україні вітрильної регати - Кубку Вадима Гетьмана. В червні було відкрито десятий ювілейний сезон регати в пам’ять про видатного фінансиста та батька української національної валюти Вадима Петровича Гетьмана.

"Багаторічне спонсорське партнерство із Кубком Гетьмана для Укрсоцбанку є принципово важливим. Адже, мабуть, важко вигадати більш життєстверджуючий захід, присвячений пам’яті такої яскравої та енергійної людини, яким був Герой України, фундатор вітчизняної банківської системи Вадим Гетьман,ніж вітрильницька регата, - зазначив начальник Управління корпоративної ідентичності та комунікацій АКБ "Укрсоцбанк" Сергій Шевченко, - Пам’ятаючи свій досвід спілкування з Вадимом Петровичем у часи моєї журналістської роботи, можу зазначити, що це була людина стратегічного мислення і неординарних ідей, які набагато випередили свій час і нині співзвучні сьогоденню".

В цьогорічній програмі було передбачено чотири типи перегонів, а саме: перегони крейсерських та крейсерсько-перегонових яхт на дистанції в 100, 50 та 10 миль, перегони на катамаранах TOPCAT, дитячі змагання на катамаранах Chico та змагання на яхтах олімпійського класу 49-er, які в цьому році вперше увійшли до програми змагань щорічної вітрильної регати.

Найпрестижніша нагорода в українському вітрильництві – «Кубок Вадима Гетьмана» – була розіграна серед крейсерських та крейсерсько-перегонових яхт. Головний трофей регати отримав екіпаж яхти «Амазонка» на чолі з капітаном Геннадієм Іщенко.

Про це повідомила прес-служба банку.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Новости страховых компаний Украины

Пресс-релизы. Бизнес/Финансы

Банковские новости Украины

Финансовый навигатор